SWITCH SECTION

Det kan være lurt å
velge fagfolk!

Av MesterAlliansen

Merete Nordli

MesterAlliansen

1. mars 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200416103228755.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200416103228505.png?maxwidth=2000
0

MesterAlliansen er en landsdekkende håndverkskjede som leverer alle tjenester innen overflatebehandling. 

Klart vi må ha en kjede innenfor gulv- og malerbransjen ! Det har sine fordeler for deg som kunde. 

Fordelen med en kjede er at du har ett kontaktpunkt som formidler og koordinerer.  Vi har lang erfaring med større prosjekter og vet  hva du har behov for. Det betyr at du kan bruke tiden på det du er best på mens vi tar oss av dine prosjekter.

Det er praktisk for deg som kundene at én aktør kan håndtere hele landet. Det gjør at prosessen blir så effektiv og kostnadseffektiv som overhodet mulig. De fleste opplever faktisk at de sparer penger når de velger oss. 

MesterAlliansen vil være representert "der det bor folk" og jobber kontinuerlig med å få med flere medlemsbedrifter for å kunne betjene vårt langstrakte land.

Alle sier de driver med overflatebehandling, hva betyr egentlig det? 

"MesterAlliansen leverer utførelse av håndverk på gulv, vegg, tak og vindu – innvendig og utvendig. Det er det vi legger i overflatebehandling sier Merete Nordli i MesterAlliansen."

MesterAlliansen har som mål å være landets ledende håndverkskjede og bestå av de beste håndverksbedriftene for å kunne utføre høy kvalitetsmessig håndverk til det offentlige og til nærings- og privatmarkedet. MesterAlliansen har kjedekontoret på Hvam i Akershus og tar i mot henvendelser fra hele landet.

Vi er stolte av å ha gode samarbeidspartnere som blant annet Byggmakker sitt konsept Fiks Ferdig Malt, Norgesgruppen, Boalliansen, og Læringsverkstedet. Dersom du ønsker en seriøs norsk samarbeidspartner som er opptatt av kvalitet og gode etiske retningslinjer bør du ta kontakt med MesterAlliansen.

title

Jeg vil ha mer informasjon

input field

input field

CONTACT INPUT BOX

CHECKBOXES

Ønsker å bli kontaktet på

single button

14


3400
b-TrueFalse
0

20
c-63TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180918121045004.png #FFFFFF
Les også