En sniktitt inn hos Tapetgalleriet

En fantastisk verden av tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.

Av MesterAlliansen

Merete Nordli

MesterAlliansen

17. april 2019
0

Vi går inn i butikken på Rud for å møte Jørgen Bodin og skjønner at her er det umulig å ikke la seg bli inspirert. Her finner du alt fra tapet til møbelstoff satt i et miljø.

Tapetgalleriet er spesialister på tapet og maling. De startet opp for ti år siden, helt tilfeldig etter  at de kom over en mulighet til å gå inn i bransjen. 

Fram til i dag har de satset på å hjelpe forbrukeren, men i fremtiden kommer de også til å satse mer på proffmarkedet hvor de blant annet har inngått et samarbeid med MesterAlliansen som er en seriøs aktør på markedet


Hvordan har bransjen utviklet seg gjennom de siste 10 årene?

Bransjen er hardt presset på flere områder hvor netthandel er den store utfordreren til butikk hvor vi samtidig ser at det blir færre tapetsermestere. 

Dette er et fag hvor kun de beste håndverkere leverer et godt sluttresultat.

Vår nettbutikk går stadig bedre , men er fortsatt en liten del av den totale omsetningen. Det er fortsatt et stort behov for rådgivning og inspirasjon, noe du kan få dekket her hos oss.

Hvem er den typiske kunden hos dere? 

-Vi har hele spekteret – noen skal pusse opp en enkel leilighet, mens andre har et gammelt hus fra 1700-tallet som skal få sitt opprinnelige utseende. Flere tør å være litt mer modige når det kommer til tapetvalg i dag enn bare for 2-3 år siden. 


Tapetgalleriets drømmekunde er de som har en morsom og tydelig plan, de har et utgangspunkt med hva de vil oppnå. Det som er litt utenom det vanlige. En artig trend nå er tropiske miljøer - dette skriver interiørmagasinene mye om nå.


Hvorfor velger folk profesjonelle til å gjøre dette?

-Det er smart å velge proffe når kompleksiteten øker. 

Viktigheten av å bruke ordentlige håndverkere er essensielt - her er det snakk om presisjon og nøyaktighet.


Hva gjør tapetsering med et rom?  

- Det er vanskelig å få det fargespillet med maling. Og skal man ha struktur, er tapet tingen. Det er lettere å velge stil med tapet.


Er det forskjell på hvor vanskelig det er å tapetsere med ulike tapettyper?

-De fleste er enkle, men det finnes helt klart unntak. F.eks gamle historiske tapeter. Da må man bruke annet lim, pluss at opphengsprosessen er mer kompleks.

Moderne tapet er derimot ganske lett å henge opp. 


Kundene kommer som oftest først inn i butikk for å få inspirasjon og for å gjøre seg opp noen meninger. Vi reiser også hjem til folk og hjelper til dersom kunden ønsker det.

Vi anbefaler deg å ta turen innom butikken på Rud, her finner du garantert inspirasjon.

title

Jeg ønsker å diskutere mitt prosjekt

input field

CONTACT INPUT BOX

single button

27


3006
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180918121045004.png #FFFFFF
Les også