SWITCH SECTION

Det kan være lurt å
velge fagfolk!

Har du et prosjekt på gang? Dette bør du tenke over...

Av MesterAlliansen

Merete Nordli

MesterAlliansen

13. februar 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190213121846034.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190213121845393.jpg?maxwidth=2000
0

MesterAlliansen er en landsdekkende håndverkskjede som leverer alle tjenester innen overflatebehandling. 

Klart vi må ha en kjede innenfor gulv- og malerbransjen ! Det har sine fordeler for deg som kunde. 

Fordelen med en kjede er at du har ett kontaktpunkt som formidler og koordinerer.  Vi har lang erfaring med større prosjekter og vet  hva du har behov for. Det betyr at du kan bruke tiden på det du er best på mens vi tar oss av dine prosjekter.

Det er praktisk for deg som kundene at en aktør kan håndtere hele landet. Det gjør at prosessen blir så effektiv og kostnadseffektiv som overhodet mulig. De fleste opplever faktisk at de sparer penger når de velger oss. 

MesterAlliansen vil være representert "der det bor folk" og jobber kontinuerlig med å få med flere medlemsbedrifter for å kunne betjene vårt langstrakte land.

title

Jeg ønsker å diskutere mitt prosjekt

input field

CONTACT INPUT BOX

single button

27

Det er Buer Gruppen som tok initiativet til MesterAlliansen og kjeden ble etablert i 2015 og består i dag av 31 seriøse norske bedrifter innen malerfaget, gulvlegging og fasadearbeider. 

MesterAlliansen har som mål å være landets ledende håndverkskjede og bestå av de beste håndverksbedriftene for å kunne utføre høy kvalitetsmessig håndverk til det offentlige og til nærings- og privatmarkedet. MesterAlliansen har kjedekontoret på Hvam i Akershus og tar i mot henvendelser fra hele landet.

MesterAlliansen er stolte av å ha gode samarbeidspartnere som blant annet Byggmakker sitt konsept Fiks Ferdig Malt, Norgesgruppen, Boalliansen, og Læringsverkstedet. Dersom du ønsker en seriøs norsk samarbeidspartner som er opptatt av kvalitet og gode etiske retningslinjer bør du ta kontakt med MesterAlliansen.

title

Jeg vil høre mer om hvordan min bedrift kan bli medlem av MesterAlliansen

input field

CONTACT INPUT BOX

single button

26


2180
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180918121045004.png #FFFFFF
Les også